Te crezi puternic?Ai impresia ca nimeni si nimic nu sta in calea viselor tare invincibile?Prietenul tau imaginar va fi primul care iti va narui primul vis, si urmatorul , pana cand castelul tau  iluzionar se va prabusi chiar in fata ta, fara ca tu sa poti macar sa scoti un sunet. Uimit de rapiditatea cu care tot ce ai cladit in minute de ani se izbeste zgomotos pe asfaltul infierbantat de iluzii.Te intorci . Prietenul tau imaginar nu e aici.

Minunatul tau companion te suna. Rar. As vrea sa spun des. Nici macar  in cele mai importante zile, minutele care conteaza pentru tine cel mai  mult, nici atunci nu va izbuti sa lase totul la o parte si sa vina. Aici

Au fost zile cu soare in care hoinareati impreuna pe strazile orasului, sau sorbeati in balcon cafea dupa cafea. Spargeati pungi, va preumblati. Tineati unu la altul.Promiteati ca anii nu va vor desparti iar lumea va fi mai buna. Nu conta cat de important vei  fi devenit pentru ceilalti, pentru ca oamenii in care te-ai increzut cel mai mult au promis ca vor fi acolo intotdeauna.Nu te-ai  fi gandit niciodata ca  unul dintre cei mai importanti oameni din viata ta nu isi va asuma responsabilitatea despartirii.Cel putin.

Prietenul tau imaginar nu e nici macar o broasca autentica. Are anumite caracteristici ,dar tinde sa semene cu altceva.

Lacrimile inchise intr-un plic marginit de gheare , si-au pierdut existenta in momentul in care  ati gasit punctul mort.Ideile impotmolite in micul tau creier nu mai au capacitatea de a sistematiza rationamente perfect valabile. Reconstituirea nu e cel mai indicat lucru.

Sa fii fericit!